02 maart 2012

www.internetgeheimen.com (deel 2)

Het verhaal en de promotie van www.internetgeheimen.com is erg interessant en er wordt dan ook alles aangedaan om zo veel mogelijk geld te verdienen door middel van reclame waar JP erg veel geld voor betaald.
JP zet alles op alles om veel geld te gaan verdienen met zijn bedrijf www.internetgeheimen.com maar is dit dan echt een succes ?












Mijn mening over dit succes verhaal van internetgeheimen.com




Of mijn mening relevant is dat mag u zelf oordelen maar ik wil u graag meer informatie geven over internet producten die u rijk gaan maken en wat hiervan waar is u ziet mooie geld bedragen en auto's langs komen in de filmpjes zogenaamd hebben deze mensen het goed. zij laten u denken dat ze slapend rijk worden met hun systeem op het internet maar daar wil ik u voor behoeden.

www.internetgeheimen.com is een bedrijf dat net als vele opereert via paypro.
Paypro is een online betaaldienstverlener hier kan een bedrijf zijn product onderbrengen en dat via deze weg door andere webmasters laten promoten voor een vergoeding uiteraard.
Dit kan een verdien model voor u als website beheerder zijn.

Nu heb ik dit product uiteraard gekocht om eens achter de schermen te kijken bij internetgeheimen deze aankoop kosten mij € 47,- euro.
Toen het eenmaal betaald was kreeg ik uiteraard nog een popup om gebruik te maken van meerdere diensten van JP zo stelde JP voor om mijn automatische website in elkaar te zetten voor 197,- euro en kon ik ook een 1 op 1 gesprek aangaan met JP voor maar liefst € 447,- euro.

Is dit nodig voor mij niet ! dat zal betekenen dat ik al bijna € 700,- euro kwijt ben voordat ik eindelijk er achter ben gekomen hoe ik € 7500,- euro in de maand ga verdienen.

Eindelijk was ik dan zo ver ik maakte een gebruikers naam aan en ontving direct een wachtwoord.
Ik kon niet wachten om ook veel geld te gaan verdienen want in een van de filmpjes zet JP zelf dit is geen.









3 dagen rijk worden oplichterij maar wat is het dan wel ?



Het is naar mijn mening niet eens 1 uur oplichterij dit informatie pakket zal je gewoon via google  kunnen vinden als u opzoek gaat naar hoe werkt affiliate of hoe maak ik een affiliate website.

JP zijn filmpjes zijn ook erg slecht van kwaliteit en professionaliteit kan ik nergens terug vinden , zo drinkt hij tijdens het inspreken van de filmpjes de hele tijd water en begint elk filmpje met "Ey JP hier " de filmpjes bevatten ook allemaal minimaal 3 "uhhh" in 1 minuut tijd.
JP heeft een zo gezegde module stappen ontwikkeld en bij elke stap staat een filmpje zo kunt u uit 12 modules kiezen waarvan 2 website bouwen heten en maar liefst 5 SEO .
De materiaal die JP aanbied zijn allemaal gebaseerd op affiliate links waar men nog meer duren producten moet gaan kopen zodat JP nog meer geld ontvangt om zijn systeem te volgen.

Het is erg simpel opgezet daar liegt hij zeker niet over alleen als hij gaat uitleggen wat u moet doen om een website te maken weet hij zelf even niet hoe het werkt.
Voor iemand die graag wilt leren hoe hij via het internet geld kan gaan verdienen is € 47,- of  € 67,- euro een hoop geld ik traceer deze video bestanden op een € 2,50 euro meer zal het ook niet hoeven te kosten om mensen informatie te geven.
Omdat hij wel de moeite heeft gedaan om filmpjes op te nemen en in te spreken zal ik er wel € 2,50 voor over hebben.

Ik denk ook niet dat u graag te horen krijgt voor € 47,- euro dat u het zelfde moet doen als hij want dan verdien je ook zoveel geld.
Want dat is wel iets dat u zelf ook kan bedenken dat als u het zelfde aanbied dat u daar ook veel geld voor kan vragen maar dan zal ik u wel aanraden om met iets beters te komen dan basis stappen van google en dan te vertalen naar een internet geheim want dit is naar mijn mening geen geheim maar gewoon research doen op het internet en u er in verdiepen mocht u deze training van JP toch willen kopen dan moet u dat uiteraard doen ik zal u dit niet afraden.

Sponsor links :







Ik ben zelf ook al jaren bezig om succes op het internet na te leven maar bedragen als miljoenen op de manier hoe sommige dat doen ga ik liever uit de weg ik ga u ook geen cheques laten zien of internet betalingen dat ik duizenden euro's verdien want dit komt niet aan het bod in mijn blog.
Het gaat mij erom dat u een goed product kan kopen op internet en geen geld betaalt aan producten die het niet waard zijn naar mijn mening.

Vandaag hebben we deel 3 gelanceerd van  internetgeheimen.com.

Bekijk deel 3 hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten